Delen van toetsen

Docenten kunnen onderling toetsen delen. Dit werkt als volgt:

De docent die de toets heeft gemaakt en deze wil delen met een anderen docent stuurt de code voor delen op (via e-mail bijvoorbeeld) naar een andere docent die gebruik wil maken van de toets. De code die je moet mailen naar de docent die van jouw toets gebruik wil gaan maken is zichtbaar als je een toets bewerkt.

Delen van toetsen

De docent die de code van de toets ontvangt kan nu die toets importeren in zijn eigen Demander-omgeving.

Importeren
Vul de code van de toets die je wilt importeren in op je eigen docentenstartpagina en klik op Importeren. Na een korte wachttijd heb je de beschikking over de toets van de andere docent.

De geïmporteerde toets is een kopie. Wijzigingen aan deze toets worden alleen gezien door de docent die de wijzigingen doet. Als de andere docent de originele toets wijzigt, dan ziet ook hij alleen zijn eigen wijzigingen.